Luati doctorul acasa!


Este un concept unic in Romania, lansat de catre renumitul medic estetician Dr.Iancu Morad.

Astfel, puteti beneficia la domicilu de o ingrijire deosebita a pielii, impreuna cu rezultatele unor tratamente medicale avansate, cu noua linie de produse dermato-cosmetice profesionale, ce contin ingridiente active, atent selectate, fara a fi necesara deplasarea la cabinetul  medical.

 

Acest concept vine si in sprijinul celor care care sunt in cautarea unor solutii eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale tenului: acnee, leziuni pigmentare, pori dilatati, etc cat si celor care au efectuat tratamente estetice medicale si doresc mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata, prin folosirea unor produse speciale de tratament la domiciliu-conceptul-Luati doctorul acasa!

 

Dr.Iancu Morad, impreuna cu experti mondiali din domeniul farmaceutic si al chimiei au dezvoltat Luxury Cosmetics-o gama inovativa de produse dermato-cosmetice, ce au la baza substante active si ingrediente active patentate! Aceste produse ofera o ingrijire adecvata si exceptionala, mentinanad aspectul tanar, sanatos si radiant al tenului si sunt rezultatul vastelor cunostinte medicale, al studiilor clinice şi experienței acumulate in timp si in urma miilor de tratamente efectuate de către dr. Iancu Morad in cliniciile sale Luxury Aesthetics.

Bazandu-se pe cercetarea extensiva a ingrijirii pielii si pe procedurile estetice inovative efectuate in clinicile sale, dr.Iancu a conceput si o linie proprie pentru ingrijirea tenului-"Basic Edition” si "Black Edition”- ce repara si previne degradarea tenului, conferindu-i in acelasi timp frumusete si tinerete. Aceste produse contin cele mai eficiente ingrediente active cu efect anti-ageing: ulei de argan bio, proteine din caviar, unt de shea, ulei de migdale dulci, acid hialuronic, colagen natural, enzime, etc.

Produsele Luxury Cosmetics sunt elaborate sub control dermatologic pentru eficienta si siguranta deplina, oferind o ingrijire la standarde de inalta preformanta, fara a fi necesara deplasarea la cabinetul medical.

Acestea nu sunt testate pe animale, nu contin parabeni, alcool si parfumuri artificiale, iar ingredientele active sunt in concentratie ridicata.

Fiecare produs este dedicat mentinerii frumusetii si tineretii pielii si reprezinta oportunitatea pentru fiecare din noi de "a lua doctorul acasa”.


Despre Dr.Iancu:


Dr. Iancu Morad este unul din renumitii medici esteticieni ai Romaniei, avand experienta de peste sase ani in realizarea tuturor tratamentelor de estetica medicala si intinerire faciala. Permanent preocupat de implementarea unor tehnici si proceduri estetice inovatoare, participa frecvent la numeroase congrese si work-shop-uri internationale. Este fondatorul clinicilor Luxury Aesthetics din Bucuresti si Constanta, unde consulta zilnic peste 20 de pacienti. Pacientii au incredere in Dr. Iancu datorita profesionalismului, atentiei deosebite acordate fiecaruia si eficientei tratamentelor estetice avansate, cu rezultate sigure si rapide.

Dr.Iancu nu se considera doar medic estetician, ci si un artist, care ii ajuta pe pacienti sa-si modeleze fata intr-un mod natural, in armonie cu trasaturile fundamentale si sa-i intinereasca cu ajutorul unor variate proceduri non-invazive, multe dintre acestea fiind brevetate sau perfectionate de el insusi.

spacer

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Newsletter
Website detinut de Cosmetic Laser Center srl, CIF: 28970601, Reg.Com: J40/9655/2011